Zittingsavonden 2020

53ste Zittingsavonden 2020 van de Meulewiekers

 

Dit jaar is een jaar van kampioenen. Wat dat inhoudt lees je verderop in dit stuk. Het belooft hoe dan ook een prachtige zittingsavond te worden!

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari is het weer tijd voor een avond van grappen en grollen, lol en plezeer en één grote bak gezelligheid. Het is een lekker vol programma, dus we starten stipt om 20:00 uur. Zorg dus dat je er op tijd bij bent!

 

Miëterikse artiesten

Ook dit jaar is een weer veel te zien van eigen bodem. Uiteraard wordt de hele avond weer muzikaal omlijst door kapel ‘Kerboêt met kroêt’, zodat de artiesten waardig opgehaald kunnen worden. Ook zorgen ze voor extra gezelligheid in de pauze en aan het eind van het programma.

Ook dit jaar mag Jong Nederland weer ’t spits afbijten. Prachtig dat zij er ieder jaar weer bij zijn!

Dit jaar hebben we maar liefst 8 liedjes van Meterikse makelij. Iedere avond zullen 4 van de liedjes ten gehore gebracht worden door onze liedjeszangers.

Na vorig jaar als Ger op het podium te hebben gestaan met Bagger zal Ramon Coenen dit jaar zijn eerste solo optreden geven. Als je Ramon een beetje kent weet je dat hij altijd een hele voorraad grappen klaar heeft staan, dus dat wordt zeker lachen!

Na een aantal jaren weg te zijn geweest zijn de 3 buurmannen van het Meteriks Veld weer terug voor een flink dosis droge buurthumor. Kortom weer veel Meterikse inbreng dit jaar, top!

 

Hôrster artiesten

Buiten onze eigen artiesten hebben we ook artiesten van de Dreumels. De schlagerzangers van Horst zullen het feest extra schwung geven met hun liedjes.

 

Verder hebben we nog optredens van:

 

Neppie Kraft

 

Deze dame weet als geen ander de liedjes van Beppie ten gehore te brengen. Je zou bijna zeggen dat Beppie zelf op het podium staat, zo goed! Gegarandeerd dat zij de stemming er goed in weet te houden.

  

Boy Jansen

 

In het dagelijks leven verzorgt hij uitvaarten, maar gelukkig staat er bij ons iets vrolijkers op het programma. Met typetjes als André Rieu, Herman den Blijker en de Rijdende rechter heeft hij geweldige optredens op zijn repertoire.

  

Theo Nellen

 

Met trots mogen we zeggen dat we dit jaar de Limburgs Kampioen Buuttereednen op onze zittingsavond hebben staan.

Als Frits Rits heeft hij dit jaar het kampioenschap gewonnen. Wij hebben al ontzettend veel zin in zijn optreden. Theo, nogmaals gefeliciteerd!

  

Dirk Kouwenberg

 

Naast de Limburgs kampioen hebben we ook nog de Brabants kampioen Tonpraten op ons podium!

Dirk heeft al eerder furore gemaakt in de Meulewiek als astronaut en zal ook dit jaar een prachtige act neer zetten.

Dirk, gefeliciteerd met je prachtige overwinning. Wij zien uit naar dit optreden!

  

Bjorn en Mieke

 

Als afsluiter hebben we dit jaar een prachtig duo. Als je gaat uitzoeken van wie de laatste jaren het vaakst een carnavalsnummer is gedraaid in de Meulewiek, dan kom je waarschijnlijk bij hen uit.

Dat het dak er af gaat met hen als afsluiter is wel bijna zeker. Waarschijnlijk kan niemand het weerstaan om keihard mee te zingen met “1000 sterre”, “Nog efkes” en “Droeëme mit de oeëge oop”.

 

 

Kaartverkoop van de entreekaarten voor de zittingsavonden is op: zaterdag 1 februari om 10:00uur bij Beej Tieskes. Kaarten kosten €14,- / stuk, maximaal 12 kaarten per persoon.

De inschrijflijst ligt om 7:00 uur klaar, zoals altijd.