Jouw foto in de carnavalscollage 2021

In de laatste weken van 2020 wensen de gezamenlijke carnavalscomite’s van de Meulewiekers iedereen gezellige feestdagen en gelukkig Nieuwjaar.
En ... mocht je je tijdens de Kerstdagen vervelen dan hebben we een tip voor je! Ga eens op zoek naar je allerleukste carnavalsfoto's en stuur ons deze.
Het kunnen foto's zijn uit voorgaande jaren of misschien wel die je nu speciaal voor ons maakt.
 
Van de ingezonden foto’s gaan we een collage maken die op meerdere manieren gedeeld gaat worden met de Meulewiekers. Zo zal de collage te zien zijn op een groot doek aan de buitenzijde van MFC de Meulewiek. Ook worden er posters van gedrukt.
 
Wanneer niet alle foto’s geplaatst kunnen worden zul je ze op een andere manier terug gaan zien tijdens de carnavalsdagen. Elke foto zal gebruikt worden (mits de kwaliteit goed genoeg is). Dus stuur je foto's zeker in naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
 
Met het insturen van je (eigen) foto geef je toestemming om deze te gebruiken voor publicatiedoeleinden van carnavalsactiviteiten van De Meulewiekers.
 

Nieuwe website

Omdat we momenteel in de overgangsfase zitten naar een geheel nieuwe website voor de Meulewiekers wordt deze website beperkt beheerd.


Op de Homepage vind u actuele informatie over dit seizoen. Deze informatie wordt regelmatig aangevuld.
De informatie op de andere pagina's is van vorig seizoen en de periode daarvoor.
Actuele informatie vindt u ook in weekblad 't Krentje en op Facebook van de Meulewiekers

Voorbereiding boerenbruiloft 2022 in volle gang

Hallo Meulewiekers en Meulewiekinnes,
 
Het Boerenbruiloftcomité heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten. In deze speciale tijd zijn wij al druk bezig met het voorbereiden van Carnaval 2022. Na 2021 willen we graag iets speciaals neerzetten voor alle Meulewiekers.
 
Zoals jullie weten staat de molen symbool voor ons comité, de Boerenbruiloft in Meterik en ons dorp in het algemeen, want ‘iëndracht maakt macht’. Vanuit die gedachte is enige tijd geleden het idee ontstaan om de Boerenbruiloft eenmalig bij de molen te vieren. Wij gaan komend seizoen gebruiken om ons voor te bereiden op de Boerenbruiloft van 2022 bij ‘onze’ molen.
 
Op dinsdagavond 27 oktober hebben er in het MFC twee brainstormsessies plaatsgevonden. Er waren ook thuisdeelnemers die via een live-verbinding hun input hebben geleverd.
 
De verschillende teams hebben gebrainstormd over de volgende onderdelen: tekst, muziek, terrein, decor, choreografie, catering, sponsoring en promotie.
Hoe de bruiloft er precies uit komt te zien… Toneelstuk of musical? Traditioneel of modern? Tekst uit een boekje of uit het hoofd? Bruiloftstaart of kreboet met kroêt? In een tent of in de open lucht? Een DJ of artiesten van eigen bodem?
 
Dit alles is nog één grote verrassing! Momenteel ligt er nog niets vast, alles is nog mogelijk! De komende tijd gaan alle teams de mogelijkheden onderzoeken en worden ideeën verder uitgewerkt. We houden jullie op de hoogte!
 
’t BooreBrulluft Comité
 
 
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, zittende mensen, tafel en binnen
 
 
 
 

De aftrap van het carnavalsseizoen

We mogen niks,
 
maar we kunnen van alles !
 
Vandaag: de 11e van de 11e, normaal gesproken de aftrap van het carnavalsseizoen. Maar zoals bekend zal 2021 geen normaal carnavalsjaar worden en zullen heel veel activiteiten niet door kunnen gaan.
 
Toch willen we als Meterikse carnavalsverenigingen het carnavalsweekend van 2021 niet ongemerkt voorbij laten gaan. Samen kijken we nu wat, corona-proof, kan om carnaval te (her-)beleven.
 
Jullie horen nog van ons, Meulewiekers alaaf !
 
 
Geen fotobeschrijving beschikbaar.