Boorebroedspaar 2023

Meulewiekers en Meulewiekinnekes,

Eindelijk is het hoge woord eruit: wij zijn het boerenbruidspaar van 2023! Wat was het een spannende en geheimzinnige tijd. Alle voorbereidingen gingen gepaard met vele smoesjes en werden zo onopvallend mogelijk getroffen om maar geen verdenkingen te creëren. Dit jaar hadden wij zelfs een primeur! Wij hadden namelijk de eer om het gezelschap al voorafgaand aan het verlovingsbal te ontmoeten. Erg spannend, maar vooral heel leuk om samen in het geheim naar het ‘uitkomen’ toe te leven.

Daags vóór de grote dag. Thuis hangtafels opzetten, slingers en lampen ophangen, noem maar op. Alles om na het verlovingsbal onder het genot van een eitje door te feesten. Maar net zoals alles: zonder dat het opvalt!

Eindelijk was het dan zover: het verlovingsbal! Wij werden in Horst opgehaald en voordat wij Meterik inreden moesten wij al een deken over ons heen. Het leek wel een dropping. Bij binnenkomst werden wij door het comité opgevangen en zijn wij gezamenlijk met de rest van het gezelschap gezellig gaan eten en voorbereiden. Natuurlijk met de nodige zenuwen. Het moment kwam steeds dichterbij en voordat wij het wisten zaten we in de ketel. We hoorden onze namen en kwamen tevoorschijn uit de ketel! Een moment om nooit meer te vergeten! Wat volgde was een geweldig feest!

Na afloop van het verlovingsbal was het tijd voor een eitje. Hiervoor kon iedereen terecht bij Nick. Hier ging het feest gewoon door! Tot in de late uurtjes…

Nu staat alles in het teken van repeteren voor het huwelijk en het bouwen van de carnavalswagen voor de optocht. En deze keer… Mag iedereen het weten! Elke keer is het samen met het gezelschap weer erg gezellig en repeteren en bouwen we tot laat door.

Graag willen wij jullie allemaal uitnodigen voor onze trouwerij op dinsdag 21 februari in het MFC de Meulewiek. Samen met het gehele gezelschap gaan we er geweldig feest van maken.

Liefs,

Nick en Tessa

Het boerenbruidspaar van 2023