Blog 1 – Boorebroedspaar

Verloëvingsbal Boorebroedspaar

Heer oonder kunde d’n ierste blog vaan os toekomstige broedspaar leaze:

Ik stond onder de douche met een lekker muziekje mee te zingen toen ik opeens mijn telefoon hoorde rinkelen: Twan Heuijerjans. Snel kwam ik de douche uit en belde hem terug. Hij kwam meteen ter zake: “Zouden jullie het leuk vinden om aankomend jaar het boerenbruidspaar van Meterik te worden?” Na een snel overleg met mijn vriendin waren we er uit: wat een eer dat ze ons hiervoor vragen. Natuurlijk willen wij het boerenbruidspaar van 2023 in Meterik worden!

Vlot werd er een datum geprikt om onze kleding uit te gaan zoeken. Wat fijn dat wij er eindelijk even openlijk over konden praten. De mannen gingen naar boven en de vrouwen begonnen beneden de kledingrekken door te spitten. De outfit van de bruidegom was meteen raak en niet veel later was de outfit van de bruid ook gekozen. Daar stonden we dan, de eerste foto werd gemaakt en in het geheim weer terug naar huis.

Een aantal weken later gingen we foto’s maken. Alles werd in het diepste geheim geregeld. We hadden slechts drie kwartier de tijd om een heleboel plaatjes te schieten: zittend, staand, liggend… Alles kwam voorbij. Uiteindelijk is dit helemaal goed gekomen en zijn we erg blij met het resultaat.

We zijn erg benieuwd naar de periode die ons tegemoet gaat komen. Wij hebben er vooral heel veel zin in! Het duurt nog even, maar is stiekem al erg dichtbij… Wij gaan er met z’n allen een groot feest van maken! Tot snel!

Liefs,

Het boerenbruidspaar van 2023.

Ziede geej ok beneejd wie dit geschreve heat ? En wie ur femilie is, tiedes de brulluft op carnavalsdinsdaag ? As geej ut denkt te wiëte da kunde op de website www.demeulewiekers.nl/inschrijven/ invulle wie geej denkt daat dit broedspaar is.

Geej ziet vá harte oetgenuujd um op zondaag (29 jannewari) um 14.11 oor in zaal de Meulewiek getuuge te zien vaan ut oetkome vá ut paar en ut gezelschap.

Tot da !

Groete vá ut boorebrulluftcomité.