img-2

Prins Teun I nieuwe heerser van de Meulewiekers

Op zaterdag 21 januari is Teun Jakobs uitgeroepen als “Prins Teun d’n iërste”, hij is de 57e Prins van de Meulewiekers uit Meterik. Prins Teun I wordt in zijn regeerperiode bijgestaan door Prinses Isa Gooren en Adjudanten Gido Vermeer en Rick Hesen.

Met Prins Teun I hebben de Meulewiekers een sportieve en tevens actieve Prins in huis gehaald.

Hij speelt in het eerste elftal van RKVV Volharding, bezoek regelmatig festivals en concerten en gaat graag op stap mijn zijn vriendengroep “Ponyclub de dolle hoef”.

Prins Teun I is op dit moment duaalstudent aan de opleiding tot hartfunctielaborant en werkt hierbij in het Amalia Kinderziekenhuis in Nijmegen.

Teun’s vriendin Isa staat hem deze periode bij als Prinses. Isa is naast Prinses ook Dansmarietje bij de Meulewiekers. Zij studeert geneeskunde aan de Universiteit Maastricht, waar ze ook op kamers zit. In de weekenden werkt ze bij een verzorgingstehuis.

Adjudanten Gido en Rick zijn beide goede vrienden van de prins. Adjudant Gido studeert aan de Technische Universiteit Eindhoven, waar hij aankomend jaar zal afstuderen aan de opleiding SET. In zijn vrije tijd voetbalt hij bij RKSV Meterik en klust hij graag.

Ook Adjudant Rick voetbalt bij RKSV Meterik. Rick volgt de studie Tuinbouw en Akkerbouw aan de HAS Green Academy in Den Bosch. Op Aswoensdag vertrekt hij voor een stage naar Canada waar hij zich bezig gaat houden met verlichting in kassen. Naast voetbal houd hij zich in zijn vrije tijd ook bezig met het veredelen van gerbera’s.

Prins Teun I zal samen met zijn Prinses Isa en Adjudanten Gido en Rick op zondag 12 februari om 13:11 uur receptie houden in MFC ‘De Meulewiek’ aan de Sint-Janstraat te Meterik.

Deze is wederom prachtig versierd in het thema van dit jaar “Leave in de Brouwereej” en artiesten ‘Spik en Span’ zal voor een lekker stukje muziek zorgen.

Voor meer informatie kijk op: www.demeulewiekers.nl