Opening carnavalsseizoen 2022-2023

Opening van het carnavalsseizoen

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover, de opening van het nieuwe carnavalsseizoen in Meterik. De zaal was goed gevuld met een bomvol programma. Tijdens deze geslaagde avond was de liedjesavond, bekend making van het nieuwe thema en als afsluiter een optreden van Pruuf mar.

Met de liedjesavond hebben zes enthousiaste groepen mee gedaan met ieder een mooi nummer. De liedjeszangers hebben hun uiterste best gedaan om de hele zaal op de kop te zetten maar er kan natuurlijk maar 1 groep winnen. De winnaar van de Meterikse liedjes avond van dit jaar is geworden:

Nondezôk! Met hun nummer: “End vaan de nach” wisten ze de meeste punten te scoren bij de jury.

Het nieuwe thema voor de carnaval werd bekend gemaakt door een schitterend filmpje van de gezamenlijke carnavalscomités. Het nieuwe thema voor de carnaval is geworden:

Leave in de brouwereej!

Als afsluiter was het aan “Pruuf mar” om de goed opgewarmde zaal nog één keer los te laten gaan. Iedereen bedankt voor deze mooi avond!