Bijna getrouwd… en ze leven nog lang én gelukkig!?

Op vrijdag 10 juni is de fiësttent vanaf 19.00 uur geopend en zal het Vreejgezellefiëst van Boorebroedspaar Nard & June worden gevierd tot 00.00 uur. 

De avond begint met een akoestisch optreden van de ‘Vreejgezellig band’ bestaande uit onze Miëterikse artiesten: Guus Jacobs, Koen Muijsers, Ruud Ramaekers, Thijs Mooren en Thijs Bouten. Vervolgens gaan de voetjes van de vloer en wordt er gedanst op de muziek van DJ-duo Hôrspower.

’t Broedspaar gaat deze avond nog één keer helemaal los met de hele fiësttent, voordat ze in de onecht worden verbonden én hun wittebroodsweken ingaan. 

Leven ze nog lang én gelukkig?!

Alle huwelijkstips en -wensen zijn welkom voor ons jonge stel. Jij laat deze achter in de vorm van een videoboodschap en/of foto, zodat het Broedspaar verzekerd is van een succesvol én lang en gelukkig huwelijk. 

Tussendoor leren we het Broedpaar nog iets beter kennen. Al hun geheimen en ‘ins en outs’ passeren de revue. Ben jij voor Team Bruid of Team Bruidegom

Natuurlijk ontbreekt een ‘late night snack’ niet. Tijdens deze avond kun je jouw ‘lekkere trek’ stillen met een speciaal verkrijgbaar ‘Bruëdje Irene’

Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij de dagkassa: € 5,00 inclusief 2 consumptiebonnen

Laatste kaarten te koop voor de Boorebrulluft op zondag 12 juni

Kom na de Brulluft lekker feestvieren en meezingen om 18.00 uur met Goedzat en om 20.00 uur met Spik & Span! Voor zondag zijn de allerlaatste kaarten te koop. Deze zijn verkrijgbaar bij de bonnenkassa tijdens het Vreejgezellefiëst: € 7,50 inclusief 2 consumptiebonnen.

Boorebrulluft beej de Meule
Op zondag heten we alle Brulloftsgasten vanaf 13.30 uur van harte welkom bij de trouwerij. Om 14.11 uur start het Brulluftsverhaal beej de Meule. Hangt jouw mooie Boorebrulluft feestkledij al gewassen en gestreken klaar?! Want de dresscode = Boorebrulluft . Na het toneelspel is er gelegenheid om het gezelschap te feliciteren én vervolgens barst het feest los in de fiësttent. Tot dan!