Een uniek en eenmalig dorpsevenement: Boorebrulluft beej de Meule

De Boorebrulluft beej de Meule is een uniek dorpsevenement. De Boorebrulluft verschilt in alle opzichten met de Brulluft zoals we die vieren tijdens Carnaval in het MFC. We nodigen iedereen uit, oud en jong, om bij deze speciale Brulluft aanwezig te zijn, want dit spektakel wil jij niet missen! 

Het wordt een echte ‘beleving’ voor alle Brulluftsgasten, omdat de locatie van het schouwspel (de trouwerij) en het feest erg bijzonder is. Het spel wordt opgevoerd in de buitenlucht met de Meule als decor. Er zijn staanplaatsen en ook voldoende zitplaatsen. 

Tijdens het schouwspel worden alle Brulluftsgasten, van jong tot oud, meegenomen in de vroegere strijd tussen de Schaak en de Hei. Natuurlijk ontbreken de vele bijnamen die in de loop der jaren gebruikt werden niet. De jeugd laat ons zien dat het in Meterik nog altijd goed toeven is.   

Zoals bij een Brulluft gebruikelijk is, worden ook nu alle gasten getrakteerd! Niet alleen op een vrolijk (toneel)spel met mooie liedjes, maar ook op lekkernijen (en hopelijk mooi weer). Het spel van de Brulluft zal ongeveer anderhalf uur duren. Daarna is er gelegenheid om het gezelschap te feliciteren. 

Ben je nieuwsgierig geworden? 

Koop dan snel je toegangskaartje, want op = op!

Kaartjes voor 10 en 12 juni zijn te bestellen t/m donderdag 9 juni (zolang de voorraad strekt). Bij de bruiloft op 12 juni is er geen dagkassa. Kaarten bestel je door te mailen naar christiedeklijn12@gmail.com

Boorebrulluft zondag 12 juni van 13.30-22.00 uur

1. Volwassen Boorebrullluftsgast: € 7,50 (inclusief 2 consumptiebonnen)

2. Boorebrulluftsgast kids t/m 12 jaar: € 2,50

Vreejgezellefiëst vrijdag 10 juni van 19.00-00.00 uur 

3. Vreejgezellefiëst op 10 juni € 5,00 (inclusief 2 consumptiebonnen)

Per bestelling wordt er € 1,50 administratiekosten in rekening gebracht.

Vermeld ook je naam en 06-nummer. Je ontvangt een Tikkie voor de betaling. 

De bestelde toegangskaarten zijn af te halen op zaterdag 4 juni van 13.00-14.00 uur in de Kapschuur beej de Meule.