“Groete oet de fiësttent, oet de volgaas allesgaeve-tent!”

Beste Meulewiekers en Meulewiekinnekes, 

Het dorpsfeestweekend van 10 en 12 juni staat vast en zeker al met dikke letters op jouw kalender geschreven. Hieronder meer info:  

Op vrijdag 10 juni is de fiësttent vanaf 19.00 uur geopend en zal het Vreejgezellefiëst van Boorebroedspaar Nard & June worden gevierd tot 00.00 uur. Deze avond begint om 19.30 uur met een akoestisch optreden van de ‘Vreejgezellig band’ bestaande uit onze Miëterikse artiesten: Guus Jacobs, Koen Muijsers, Ruud Ramaekers, Thijs Mooren en Thijs Bouten. 

’t Broedspaar gaat deze avond nog één keer helemaal los met de hele fiësttent voordat ze in de onecht worden verbonden én hun wittebroodsweken ingaan. Welke beproevingen staan dit stel te wachten tijdens deze avond? Ben jij voor Team Bruid of Team Bruidegom?

“De vrundjsjapväörutlaeve-tent, väörluipig steit mien bed vief daag lang aan ut buffet”

Op zondag 12 juni vindt de speciale editie van de Boorebrulluft beej de Meule plaats. Het programma start om 14.11 uur (inloop vanaf 13.30 uur) met het Brulluftsverhaal beej de Meule. Alle gasten op dit dorpsfeest worden verwacht in passende kledij volgens de dresscode: Boorebrulluft

Tijdens het Brulluftsverhaal leren we de familieleden van ’t Broedspaar beter kennen. Deze zijn afkomstig van d’n rieke tak ván de Schaak en d’n erme tak ván de Hei. Keurt de Trouwambtenaar het huwelijk van dit jonge stel wel goed? Ze zijn immers afkomstig van verschillende families…

Vervolgens passeren enkele jeugdige dorpsgenoten de revue. Zij hebben een verfrissende, moderne kijk op het huwelijk. Kan het Bruidspaar alsnog worden gefeliciteerd met hun onechte verbintenis?  

Het Brulluftsverhaal wordt muzikaal omlijst door een speciaal samengesteld bruiloftsorkest en Miëterikse artiesten. Tijdens de Brulluft zal het onze gasten aan niets ontbreken. Er wordt gezorgd voor een gezellige sfeer en verwennerij middels lekkere hapjes. Tevens zijn er zitplaatsen. Aansluitend kan iedereen hun gelukwensen en felicitaties overbrengen aan het Bruidspaar en Gezelschap tijdens de receptie. 

“De gaarniksmiertewinse-tent, de groete, väöl plezeeer…”

Vervolgens gaat rond 16.30 uur het programma verder in de fiësttent en hier zal het Brulluftfiëst losbarsten! De fiësttent wordt op de kop gezet door: jullie zelf én DJ Guido. Goedzat zal nóg meer sfeer in de tent brengen en later zingen we verder met Spik en Span. Zorg dat jij erbij bent samen met jouw ‘vrunj wies de allerleste runj!’

’s Avonds wordt er voor de inwendige mens gezorgd rondom de Kapschuur en het Bakhuuske. 

“Den lueëtse get weite uiteraard, stuurs ein vastelaoves-ansichtkaart!”

 

Kaartverkoop

Op zaterdag 14 en zondag 15 mei (Nationale Molendagen) vindt van 14.00-16.00 uur de kaartverkoop plaats Beej de Meule in de Kapschuur. Gelieve met pin betalen. 

Toegangskaart Vreejgezellefiëst: per stuk € 5,00 (inclusief 2 consumptiebonnen)

Toegangskaart Boorebrulluft beej de Meule: 

Kinderen t/m 12 jaar: € 2,50 

Volwassenen: € 7,50 (inclusief 2 consumptiebonnen)

Consumptiebonnen voorverkoop-deal: 10 + 1 gratis = 11 stuks voor € 23. 

De consumptiebonnen zijn alleen geldig op 10 en 12 juni.

Dus zorg ervoor dat schoonmam, de diëtiste, babysit, buurman én jijzelf dit dorpsfeestweekend niet missen en koop tijdig je toegangskaarten, want op = op! 

“Mit de groete oet de fiësttent, oet de volgaas allesgaeve-tent!”

Wij zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers: onze ‘Sjengen’.

Heb jij zin om als een echte Sjeng een steentje bij te dragen aan deze dagen? Ga dan naar onze website — inschrijven — vrijwilligersformulier Boorebrulluft beet de Meule: https://www.demeulewiekers.nl/inschrijven/

“Groete oet de fiësttent, oet de edereindaekinse-tent

De vrundjsjapväörutlaeve-tent, de groete, väöl plezeeer…”

 

’t BooreBrulluft Comité