Blog 2 – Boorebroedspaar

Blog 2 – Boorebroedspaar

Ga naar de website: www.demeulewiekers.nl (kopje inschrijven) en raad wie het Bruidspaar wordt. Win jij die 10 consumptiebonnen? Stemmen kan t/m 26 februari 9.00 uur.

Een tijdje geleden

Het is alweer even geleden dat jullie iets van ons hebben gehoord. In blog 1 kon je lezen hoe we de kleren hebben uitgekozen en de foto’s hebben gemaakt. We eindigden met de wens om er op 13 november een groot feest van te maken. Tot ieders teleurstelling kon het feest niet doorgaan. Voor ons natuurlijk ook flink balen, want we waren er helemaal klaar voor! 

Onzekere tijd

We hebben lange tijd moeten wachten en veel onzekerheid gehad. Kan Carnaval dit jaar wel doorgaan? Hoe gaat het eruit zien? Dit zijn vragen die we onszelf vaak gesteld hebben. Gelukkig hebben we veel contact gehad met het comité, dat goed voor ons bleef zorgen. 

Save the date
Toen kwam er eindelijk een goed bericht. We kregen te horen dat de Bruiloft dit jaar sowieso gaat plaatsvinden, namelijk op zondag 12 juni. Hierbij krijgen we op vrijdag 10 juni zelfs een Vrijgezellenfeest. Dit zal allebei plaatsvinden beej de meule ‘Eendracht maakt macht’. Voor ons een extra moment om met jullie samen Carnaval te mogen vieren.

Blijven hopen
De hoop dat er dit jaar iets mogelijk zou zijn tijdens de Carnaval hadden we misschien al een beetje opgegeven. Misschien ook wel om teleurstelling te voorkomen. 

Het verlossende nieuws
Maar daar kwamen de verlossende woorden: de Carnaval gaat door! Wel wat anders dan dat we gewend zijn, maar beter iets dan niets. Wij kunnen niet wachten om jullie allemaal te zien op zondag 27 februari in de Meulewiek. Dan maken we er samen een knallend feest van! Tot snel!

Liefs, het Boerenbruidspaar