Boéteste-binne pláts

Meulewiekers en Meulewiekinnekes,

Wij zijn er nog steeds onderstebaove van. Wat hadden we drie weken terug graag met jullie een leuk feest van de opening van ‘t carnavalsseizoen gemaakt. Het complete Boerengezelschap kon niet wachten om zich bekend te maken en de Liedjeszangers stonden te popelen om hun nieuwe kraker te laten horen. En ook hadden we Prins Bernard een waardig aftreden en een warm welkom gegund bij de Ald Preense. Wie moet er anders voor hun volgende BBQ zorgen?

Als het virus zich net zo krangsum gedraagt als ’t carnavalsvirus, hopen we dit alles snel te kunnen inhalen. We houden jullie hierover op de hoogte.

Wie er ook al even aan ’t zagen, timmeren en schilderen zijn, zijn de knutselaars van onze decorcommissie. Zij hadden graag ’t thema van aankomende Carnaval bekend gemaakt tijdens de opening. Om jullie niet nog langer in spanning te houden, maken we via deze weg het thema bekend. Het thema is:

“BOÈTESTE-BINNE”

Een klein tipje van de sluier van de versiering in de zaal zie je op de foto.