Oapening carnavalsseizoen 2022

Jah d’r is aalt waât te belève, in ut Miët’riks lève          

Beste Meulewiekers en Meulewiekinnekes, 

Eindelijk is d’r ‘waat te belève, in ut Miët’riks carnavalslève’! Op zaterdag 13 november zullen wij: JCM, BB, LC en CC samen met jullie carnavalsseizoen 2022 aftrappen in MFC de Meulewiek. Het duo Pruuf Mar zal een smaakvol optreden verzorgen. De presentatie van het spektakel is in handen van niemand minder dan: Koen & Sander, onze oud-vorsten. 

Aaltied waal waât aan de hand, schonste stukske platteland

Wat er deze avond precies aan de hand is, lees je hieronder:

Âftrejje trio

We nemen afscheid van het trio: Prins Bernard I en Adjudanten Bart en Sjuul. Op welke manier zullen de oud-prinsen onze Prins Bernard in hun midden opnemen? 

Oapening neej seizoen en bekendmake neej thema

Het carnavalsseizoen wordt vanavond officieel geopend. Onze zaal zal ook de komende Carnaval weer op z’n allermooist worden aangekleed door de gezamenlijke decorcommissie. Hierdoor komt natuurlijk iedereen meteen in de feeststemming. Deze avond wordt het nieuwe thema bekendgemaakt. 

En wilde ’n rundje gève, kom daan beej ôs nève

Liedjesoavend

De volgende artiesten zullen hun nieuwe liedje ten gehore brengen, namelijk: De Verkes kôp, Factor twië, Nonde Zôk , Nog neet bekend en de Druugloëpers. Vanavond hoor jij als eerste welke liedjes van eigen bodem de komende Carnaval volop worden gedraaid. Wie zal deze avond de wisselbeker in ontvangst nemen? Op 21 januari is de jaarlijkse cd verkoop hoës-aan-hoës.

Verloëvingsbal

Vanavond wordt het hele Boorebrulluftsgezelschap aan jullie gepresenteerd. Welk hoteldebotel en hartstikke verliefd bruidspaar wordt er dit jaar ‘beej de meule’ in de onecht verbonden? 

Weej blieve heer nag lekker stoan, weej wille nag neet goan

Het belooft een fantastische avond te worden: een feestelijk én uitgebreid programma waar jij geen minuut van wilt missen. Dus zorg dat je op tijd aanwezig bent: om 19.22 uur begint het programma. 

Weej verstaon ôs same waal, jah Miët’rik hèd ut aal!!

Let op: wij hanteren de geldende coronamaatregelen