Déh dan, dao isse. Noow Kiék ens waat en moei gezich!

Maar ônder ôs gezwege en gezag, Ik had auk aevel lang genôg gewach!

Beste Meulewiekers en Meulewiekinnekes, 

Déh dan, dao isse! Met trots presenteert ’t BooreBrulluft Comité hierbij het logo voor het evenement: Beej de Meule, boorebrulluft 2022. Taaadaaa! Dit logo zorgt voor herkenbaarheid in de berichtgeving die over ons evenement gaat. 

Zoals jullie weten zijn alle teams achter de schermen al druk bezig om het evenement vorm te geven. Op zaterdagmiddag 24 juli zullen de teams elkaar na lange tijd live ontmoeten ‘beej de meule’ om elkaar te updaten over de stand van zaken. 

Jullie zijn vast nieuwsgierig geworden naar onze teams. Dus hierbij stellen we alle teams aan jullie voor: Noow kiék ens waat en moei gezich!

’t BooreBrulluft Comité