Kammeroj vaan de Carnaval Horst aan de Maas!!!

Dit evenement is een gezamenlijk initiatief van alle 15 Carnavalsverenigingen in samenwerking met de gemeente Horst aan de Maas. Alle carnavalsverenigingen vaardigen daarbij een Carnavaleske inzending af vanuit hun eigen dorp waarbij dat naast muziek ook buuts, mini-documentaires en sketches te zien zullen zijn. Denk hierbij o.a. aan een optreden van de Cornetto’s uit Melderslo, een buut van Ger Kleuskens uit de Meterik en een mini-docu over Gekke Moandig uit Grubbenvorst. Maar ook b.v. Heite Soep, een buut van Pierre van Helden en Aaltiëd noeït te laat zullen niet ontbreken. Kortom: een zeer gevarieerd programma, met uiteraard veel muziek om van te genieten met deze Carnaval!

Dit alles wordt uitzonden vanaf 11.11 uur op zondag 14 februari door Omroep Horst aan de Maas (op TV en via de website te volgen) en zal ongeveer tot 16.00 uur duren. Een en ander wordt omlijst door provinciale toppers en regionale helden en wordt gepresenteerd door Vincent Hesen (“mister Sleuteloverdracht”). Dus allemaal kijken!