Voorbereiding boerenbruiloft 2022 in volle gang

Hallo Meulewiekers en Meulewiekinnes,
 
Het Boerenbruiloftcomité heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten. In deze speciale tijd zijn wij al druk bezig met het voorbereiden van Carnaval 2022. Na 2021 willen we graag iets speciaals neerzetten voor alle Meulewiekers.
 
Zoals jullie weten staat de molen symbool voor ons comité, de Boerenbruiloft in Meterik en ons dorp in het algemeen, want ‘iëndracht maakt macht’. Vanuit die gedachte is enige tijd geleden het idee ontstaan om de Boerenbruiloft eenmalig bij de molen te vieren. Wij gaan komend seizoen gebruiken om ons voor te bereiden op de Boerenbruiloft van 2022 bij ‘onze’ molen.
 
Op dinsdagavond 27 oktober hebben er in het MFC twee brainstormsessies plaatsgevonden. Er waren ook thuisdeelnemers die via een live-verbinding hun input hebben geleverd.
 
De verschillende teams hebben gebrainstormd over de volgende onderdelen: tekst, muziek, terrein, decor, choreografie, catering, sponsoring en promotie.
Hoe de bruiloft er precies uit komt te zien… Toneelstuk of musical? Traditioneel of modern? Tekst uit een boekje of uit het hoofd? Bruiloftstaart of kreboet met kroêt? In een tent of in de open lucht? Een DJ of artiesten van eigen bodem?
 
Dit alles is nog één grote verrassing! Momenteel ligt er nog niets vast, alles is nog mogelijk! De komende tijd gaan alle teams de mogelijkheden onderzoeken en worden ideeën verder uitgewerkt. We houden jullie op de hoogte!
 
’t BooreBrulluft Comité