Tom I nieuwe heerser van de Meulewiekers

Op zaterdag 2 februari is Tom Walraven uitgeroepen als “Prins Tom den iërste”, hij is de 55e Prins van de Meulewiekers uit Meterik. Prins Tom I gaat in het jubileumjaar van de Meulewiekers voorop in de carnaval samen met zijn adjudanten Jop Ramaekers en Dré Peeters.

Met Prins Tom I hebben de Meulewiekers een sportieve en tevens actieve Prins in huis gehaald.

Hij speelt namelijk in het 4e elftal van RKSV Meterik, en daarnaast is hij leider bij Jong Nederland Meterik”. Daarnaast luistert hij graag naar rockmuziek en bezoekt geregeld een festival. Maar deze prins kent ook een serieus bestaan. Hij studeert Applied Science aan Fontys hogeschool Eindhoven, en op zaterdagen werkt hij bij Totaaltegel als weekendkracht.

Adjudanten Jop en Dré zijn beide goede vrienden van de prins. Adjudant Jop studeert Werktuigbouwkunde en heeft als hobby’s voetballen en muziekfestivals bezoeken samen met de prins en adjudant Dré. Die naast zijn studie: Mens, techniek en biometrie ook voetbalt bij de selectie van RKSV Meterik. Samen met hun prins zijn ze regelmatig te vinden tijdens diverse activiteiten in Meterik.

Prins Tom I zal samen met zijn Adjudanten Jop en Dré op zondag 24 februari om 13:11 uur receptie houden in MFC ‘De Meulewiek’ aan de Sint-Janstraat te Meterik.

Deze is wederom prachtig versierd in het thema van dit jaar “Circus” en “La bamba” zal voor een lekker stukje muziek zorgen.