Hoofd - Sponsors

5x11 jaar JCM Receptiefeest

Beste Meulewiekers en Meulewiekinnekes,

Op zaterdag 16 november houdt Jeugdcomité Meterik in MFC de Meulewiek een receptiefeest ter ere van het 5x11 jarig jubileum.

Het receptiefeest begint om 19.00 uur met een korte receptie tot 20.00 uur in de foyer, waarna bezoekers meteen worden verzocht door te stromen naar de feestzaal. Hier zal vanaf 19.30 uur Net oet Bèd optreden met aansluitend de laatste dans van de huidige dansmarietjes.

Daarna volgt een spetterend optreden van Sjloetingstied met als afsluiter Bjorn en Mieke. Net oet Bèd is in 2014 opgericht als coverband van Neet oet Lottum en heeft inmiddels naast een ruim repertoire aan Limburgse carnavalshits ook enkele eigen nummers. Op menig carnavalsbal weten ze er een goed feestje van te bouwen. Daarnaast waren ze dit jaar genomineerd voor de Jo Erens-Priès en spelen ze mee in de videoclip van Frans Bauers nieuwe nummer “de Bom”.

Sjloetingstied kennen we in Meterik al langer. Twee keer eerder stond deze band uit Panningen al op het Carnavalsbal en maakten ze er een compleet feest van. Sinds hun vorige optreden in de Meulewiek in 2016 is de samenstelling iets veranderd, maar ze staan nog steeds garant voor een knallend optreden. Wie kan zich niet herinneren dat tijdens “Der alte Dessauer” zelfs de hangtafels werden ingeklapt?

Ook Bjorn en Mieke zijn geen vreemden meer in Meterik. Dit duo uit Venray is door hun deelnames aan het LVK met hits als “1000 Sterre” en “Droeëme mit de oeëge oop” beroemd door heel Limburg. Afgelopen jaar nog stonden ze op carnavalszondag in de Residentie Café Kleuskens.

Deze line-up staat garant voor een mooi feestje, dus tot ziens op het 5x11 JCM Receptiefeest!

Mieteriks Leave Live...

De gezelligste carnavalslocatie van Horst a/d Maas en omstreken wordt op vrijdag 15 november 2019 omgebouwd tot een plek waar jong & oud een onvergetelijke avond gaan beleven. Dit alles staat in het teken van het 5x11 jubileum van JCM. Achter de deuren van MFC de Meulewiek zullen de beste artiesten van Meterikse bodem voor een wervelende show vol verrassingen gaan zorgen.

The Hedge, Einstein & MC 2, Green River, Ruuktn’m, Berleaux, Wolfmother tribute en Zwans zullen met allerlei gastartiesten de avond muzikaal gaan invullen. Maandenlange voorbereiding, brainstormsessies tot in de late uurtjes en strakke repetities vloeien samen tot één muzikaal geheel.

Songs zoals ‘Born to be Wild’, ‘Black’ & ‘Knofloeksaus’ worden voorbij geknald, in een ander jasje gestoken, maar hopelijk uit volle borst meegezongen tijdens enkele uurtjes muziekspektakel.

Deze eerste en voorlopig eenmalige editie kun, mag en moet je niet missen….

See you @Mieteriks Leave Live

Wanneer? Vrijdag 15 november
Kosten? GRATIS ENTREE
Waar? MFC de Meulewiek
Aanvang? 21.00 uur (voorprogramma vanaf 20.00 uur)

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, menigte en nacht

Hoofd - Sponsors